Lessenreeks Tai Chi in de zomer van 2020

Nieuw: deze zomer geeft Houwke Ong een 5-lessenreeks Tai Chi (korte vorm).

Waar?

buiten in Park Klarenbeek, Arnhem

Wanneer?

vrijdagavonden, data worden nog bepaald.

Over de cursus

Tai-chi in de basis een vechtkunst, hoewel je dat soms niet zou zeggen vanwege het langzame karakter van de bewegingen. Qi-gong is de gezondheidstegenhanger van Tai-chi. In China wordt Qi-gong in combinatie met Tai-chi beoefend. Qi-gong en Tai-chi zijn eigenlijk twee kanten van dezelfde medaille; beide zijn gebaseerd op de Daoïstische leer. De korte vorm van Tai Chi is redelijk makkelijk aan te leren. Voor de algemene aanpak van de cursus, kijk op de website van Houwke Ong….  Meer info volgt te zijner tijd.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd, mail dan naar Houwke Ong. Hij zal proberen de planning af te stemmen met ieders wensen. Houd deze website in de gaten, meer info volgt!

Houwke Ong…

…. beoefent ruim 30 jaar verschillende vormen van vechtkunsten als judo, karate, tai chi en aikido. Hij is momenteel docent/instructeur (3e dan) bij de Aikido Stichting Arnhem. De Daoïstische leer, die de basis is van Tai Chi en Qi-gong, heeft zijn warme belangstelling. Qi-gong, Aikido, Daoïsme, meditatie zijn onderdelen in Houwke’s spirituele ontwikkeling als mens, naar wijsheid en gezondheid. Dit alles gestoeld op de energiestromen in je lichaam en de verbinding tussen lichaam en geest. Meer over Houwke Ong…

meer agenda

nieuws

locaties

Contactformulier

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder