Hamid Qasemi Baqi, 2e Dan

Hamid is opgeleid Martial Arts leraar (niv. 2, NOC*NSF) en beoefent sinds 2009 de Japanse krijgskunst Aikido. Hamid geeft les aan volwassenen op donderdagen in Arnhem Noord (roulerend rooster).

Ik heb altijd een grote belangstelling gehad voor het beoefenen van krijgskunsten. Mijn interesse reikt terug naar mijn jeugd, toen ik nog Judo beoefende. Daarnaast vond ik ook andere manieren om fysiek fit te zijn, onder andere met bodybuilding. Toch voelde ik dat bodybuilding niet helemaal met mijn persoonlijkheid resoneerde. Dat leidde ertoe dat ik muziek ging studeren. Jarenlang heb ik met veel plezier les gegeven aan kinderen en jeugd van 8 tot 17 jaar.

In 2009 ben ik begonnen met het beoefenen van Aikido, daar was ik op mijn plek. De gedrevenheid, passie en energie die ik voelde bij het beoefenen van Aikido, is mijn motivatie om les te gaan geven. Ik zou graag mijn kennis en liefde voor Aikido willen overbrengen op de leden van Aikido Stichting Arnhem.

Mijn doel is niet alleen om te helpen bij het beoefenen van het fysieke aspect van Aikido, maar ook ogen te openen voor de schoonheid en harmonie die deze oeroude krijgskunst met zich meedraagt.

 

meer docenten