Gratis proefles

Bij ons ben je altijd welkom

Kennismaken met aikido kan op verschillende manieren: op een Proefles, een Open Les, en/of een IntroductiecursusKlik hier voor actuele informatie over aikido in de corona-tijd…

Proefles

Je kan altijd een keer gratis meedoen met een reguliere les. Kijk in het lesrooster voor tijden en plaatsen, en lees hier meer over de locaties. Neem van tevoren even contact op als je vragen hebt. Kom iets eerder dan de aangegeven tijd, dan kan je kennismaken met de leraar.

Proefles voor jongeren

Proefles voor volwassenen

Proefles voor Senioren

Open Les en Introductiecursus

Volwassenen: De Open Les en daaropvolgende introductiecursus vindt ieder jaar plaats in januari, maart en september, steeds op verschillende weekdagen. Een Open Les is gratis en wordt aangekondigd op deze website en in de pers. Voor de cursus (5-7 weken) wordt een kleine bijdrage gevraagd. Klik hier voor meer informatie…

Jeugd: Er komt van tijd tot tijd een Open Les en korte introductiecursus voor de jeugd. Dit wordt in plaatselijke bladen en op deze website aangekondigd.

Strippenkaart

Ben je al leerling en wil je ook anderen enthousiast maken? Geef 3 gratis lessen cadeau! – koop hiervoor een strippenkaart voor 5 euro bij je leraar (contant afrekenen). Voor jeugd en volwassenen!

nieuws

agenda

locaties

Contactformulier

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder