Aikido voor vitale 55-plussers

Valtraining en weerbaarheid in uw eigen tempo

Speciaal voor als u al wat ouder bent en graag Aikido traint, maar dan aangepast aan uw eigen tempo en fysieke mogelijkheden.

Aikido voor vitale 55-plussers is ‘gewoon’ aikido, met valtraining en verdedigingstechnieken, maar dan met extra aandacht voor ontspanning, gecentreerdheid, en natuurlijk houding, beweging, en alertheid. Heel geschikt als u iets rustiger en niet meer dan een keer per week wilt trainen om uw valtechniek, weerbaarheid en vitaliteit op peil te houden. De lessen volgen verder alle regels en gebruiken die in Aikido van toepassing zijn. Voor meer informatie en aanmelding, klik hier…

De lessen worden gegeven door Piet Lagerwaard Shihan (7e dan)  Piet is coördinator ouderenbeleid van de landelijke bond en ervaren in weerbaarheidstrainingen met Aikido voor ouderen.

Wanneer & Waar?

Kosten

Klik hier voor de actuele tarieven,  en bekijk hier de voorwaarden. Studenten krijgen korting en Gelrepashouders kunnen met hun tegoed betalen.

Volwassenen en senioren die toezeggen minstens een jaar lid te blijven, krijgen een gratis pak! Bij tussentijds uitschrijven betalen zij alsnog de kostprijs (45 euro).

Kleding

Wit judo- of karatepak of gewone sportkleding met lange pijpen/mouwen. Plus een paar slippers voor buiten de mat.

Vragen? Mail ons, bel ons op 0317-617490, of gebruik dit formulier:

Contactformulier

nieuws

agenda

locaties

Contactformulier

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder